Het is onze doel om het proces van de levering en verzending zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten, hun personeel en patiënten.

Wij werken samen met onze klanten om dit doel te bereiken zodat wij onze klanten het beste kunnen aanbieden. Wij hebben een bestelproces ontwikkeld dat het aanschaffen van medicijnen vereenvoudigd en versneld. Dit zorgt ervoor dat het perfect aansluit aan al de behoeftes van onze klanten.

Wat onze klanten en patiënten kunnen verwachten

Onze klanten kunnen zonder een recept bij ons komen aankloppen en medicijnen kopen. Ze hoeven alleen maar hun persoonlijke gegevens aan ons door te geven en wij zorgen voor de rest. Als jullie vragen of assistentie nodig hebben kunnen jullie altijd contact opnemen met onze klantenservice team via contact@kamagra-koerier.nl . Een coördinator van ons klantenserviceteam zal dan de patiënt verder helpen via de e-mail om de klantengegevens te verzamelen waaronder telefoonnummer, e-mailadres en verzendadres.

Dit informatie is van essentieel belang om ons te assisteren in het geval dat er een leveringsprobleem is, om voor zendingen de traceernummers door te geven en belangrijke nieuwtjes afgeven. Dit contactinformatie zal ons noodsituaties helpen te voorkomen en het vertragen van de levering sneller helpen oplossen.

Het ontvangen van de bestelling

Onze medewerker zal onze klanten vragen wanneer ze hun geneesmiddelen nodig hebben en op basis van deze informatie zullen wij bepalen wanneer de bestelling moet worden verzonden.

Indien klanten vragen hebben ondersteunen onze klantenservice medewerkers hun graag hierbij. Je kunt dit doen via de email.

Klanten krijgen na het verzenden van hun bestelling direct een traceringsnummer van hun pakketje per e-mail toegestuurd. Onze pakketten worden met verzender releases wat betekent dat er de afnemer niet hoeft te tekenen om het pakket te aanvaarden.

Voor reguliere verzending kunnen klanten verwachten dat het pakket binnen 7 tot 21 dagen binnenkomt, voor expreslevering duurt het 5-7 dagen.

Je kunt het pakket volgen door via het internet het traceringsnummer te gebruiken. Wij utiliseren de lokale services om onze pakketten te versturen. Dus je kunt via de e-mail die je ontvangt met de traceringscode gebruiken op de website waar je naar toe wordt gestuurd. Hier kun je het nummer invullen en alle informatie over je bestelling bekijken. Je kunt hier zien waar het pakketje is, wanneer je bestelling is verwerkt, verstuurd en nog veel meer. Je kunt tijdstippen zien van waar en wanneer het pakketje wordt verplaatst.

Je kunt beste het postpakket onmiddellijk openen omdat bepaalde items moeten worden gekoeld voor optimale prestatie.

De medicijnen die verkoeld moeten worden hebben een markering waarop staat “Koelen bij aankomst” als het de eerste bestelling is kun je contact opnemen met ons voor meer verwittiging over het product, de opslag ervan en de toediening van het medicijn.

De kosten van de levering

De leveringskosten van je pakket verschilt enorm, dit hangt af vanuit welk land je bestelt en hoe groot je bestelling is. Wij gebruiken de snelste en goedkoopste optie die beschikbaar is bij jou in de buurt. Je kunt er wel zelf voor kiezen om een spoedlevering aan te vragen, deze kost echter welk extra geld. Als je medicijnen in enorme aantallen koopt kan het zijn dat hier ook extra kosten voor worden gerekend als het pakketje te groot is voor een standaardzending.

Vullingen en navulling van medicijnen

Als onze cliënten hun medicijnen willen navullen kan dit bij ons ook. Het is gemakkelijk om een herhaalrecept aan te vragen bij ons, omdat wij aan al de behoeftes van onze klanten willen voldoen. Patiënten die een navulling nodig hebben kunnen deze aanvragen door een aanvraagformulier in te vullen op onze webshop. Het wordt aangeraden om ons eerst te e-mailen voor meer inlichting zodat wij het proces kunnen versnellen en ervoor te leiden dat de medicijnen klaar staan voor onze bezoekers.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories

×