What can we do for you ?

Er zijn afzonderlijke soorten medicijnen beschikbaar om een erectiele disfunctie te behandelen, wat is specifiek het onderscheid tussen deze pillen?

Wij hebben andersoortige opties ter beschikking omdat onze klantenkring allemaal aparte benodigdheden hebben. Wij hebben ervoor gekozen om Sildenafil, Kamagra, Viagra, Levitra en andere vormen van erectiepillen aan te bieden in zowel de merkloze als de merkvarianten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten het beste product voor hun wensen kunnen kopen. Of je nu voor de merkproduct een premium prijsje wilt acquireren of voor een goedkope prijs de onbemerkte variant wilt kan dat hier allemaal.

De alternatieve penispillen hebben een discrepantie in hun werking, bijgevolg en natuurlijk aanschafprijs. Je kunt meer informatie op onze thuispagina lezen over elk van deze producten.

Voor alle geneeskrachtige producten op onze internetadres is er geen prescriptie van de huisarts nodig en kun je deze gewoon bij ons bestellen zonder moeite.

Helaas is dit niet mogelijk, wij bieden geen medisch advies aan. Wij bieden hier alleen pillen aan voor stijve piemels en andere afrodisiacum.

Via contact@kamagra-koerier.nl kun je contact opnemen met ons cliënthulpteam dat 24/7 paraat staat.

Natuurlijk! Al onze erectie geneesmiddelen en andere piemelpillen komen 100% van betrouwbare producenten. Wij hebben alle nodige registraties en verificaties ondergaan en bieden onze klandizie alleen de beste pillen aan. Al onze producten zijn getest door de GPhc en andere instanties zoals het MHRA op geborgenheid en effect. Dit geldt zowel voor de merkvarianten als de merkloze producten.

Op het moment dat de bestelbon is geplaatst wordt deze via reguliere zending binnen zeven tot eenentwintig dagen bezorgd. Je kunt dit proces versnellen door het te laten leveren door een spoedservice wat het pakket binnen 5 à 7 dagen zal bezorgen. Wij proberen er alles aan te doen om het pakketje razendsnel en discreet te krijgen op je deurmat. Omdat wij een online apotheek zijn dat 24/7 geopend is kunnen wij dit doen.

Voordat onze klanten een Sildenafilpil kunnen aanschaffen moeten ze ten eerste hun persoonlijke identiteitsgegevens en betaalgegevens invullen bij het aanmaken van een account op onze website. Naderhand kunnen de klanten de pillen selecteren die ze willen bestellen om hun slappe piemeltje weer in een keiharde boomstam te veranderen. De klanten kunnen daarna de benodigde wijzigingen aanbrengen of hun bestelling bekijken in het winkelmandje. Als laatste kunnen ze kiezen met welke betalingsmethode ze willen betalen op de betaalpagina. Onze klanten ontvangen nadat de afnameorder is verwerkt nog een annonce van onze winkel met belangrijke data zoals de traceringsnummer en bestelgegevens.

Ja dit is denkbaar bij ons. Als je binnen 1-3 dagen van aankoop veranderingen wilt maken kun je dit doen als de bestelde product nog niet is verzonden. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling te wijzigen of annuleren.

Om de order te retourneren moet je ten eerste inloggen op je account op onze internetpagina. Daarna kun je de nodige wijzigingen maken in het besteloverzicht. Wanneer het product defect is bij het arriveren, kun je een aanvraag doen op een restitutie. Als er iets mis is met de bestelling raden wij klanten aan om zo prompt mogelijk een melding te sturen naar onze cliëntenservice team. Voor klachten die niet binnen 7 dagen worden gemeld na ontvangst neemt kamagra-koerier.nl geen aansprakelijkheid voor. Raadpleeg onze retourbeleid voor meer datagegevens.

Wij leveren al onze medicijnen door heel NL heen. Wij leveren zelfs naar de kleinste dorpen in Nederland.

Ja dat is het zeker, wij doen ons uiterst best om te voor zorgen dat alle informatie van onze cliënten vertrouwelijk worden opgeslagen. Wij hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat niemand bij de identiteits- of financiële gegevens van onze patiënten kunnen komen. Ook bij het leveren van het postpakketje met medicijnen zorgen wij ervoor om zo discreet mogelijk te zijn. Wij zorgen ervoor dat we de aanschaforder in een neutrale verpakking zullen bezorgen. Ook bij het bestellen op onze internetsite zal niemand erachter komen wat je hebt besteld bij het controleren van je betaalrekening. Alleen jij in je leven weet wat je hebt besteld, dit is ons kleine geheimpje.

Alle betalingsopties zijn beveiligd door encryptie technologieën op onze webadres. We hebben gezorgd dat niemand je financiële gegevens kunnen stelen. Alle betalingen die je doet bij ons zijn dus 100% veilig en beveiligd. Alle punten van onze webpagina zijn beveiligd door middel van meerdere veiligheidsmaatregelen waardoor je met een gerust hart bij ons kunt shoppen.

Er zijn geen limieten op medicamenten in ons internetapotheek. Je kunt zo veel tabletten en pillen halen als je hartje wenst. Je kunt je voorraad voor meerdere jarenlang opvullen.

Bij nieuwe medicijnen komen bijna altijd wel wat milde nevenwerking tevoorschijn. Lees de bijsluiter voor de lijst van bijeffecten. Wanneer de neveneffecten niet op de gebruiksaanwijzingen staat of te ernstig aanvoelen moet er direct contact opgenomen worden met de huisarts.

Voor de erectiemedicamenten waar je een doktersvoorschrift voor moet hebben verkopen wij niet op onze website. Het is alleen mogelijk om medicijnen te kopen waar je geen doktersrecept nodig voor hebt.

Theoretisch is het haalbaar om zonder kosten de bestelling te annuleren wanneer je binnen een aantal dagen na bestellen de bestelling annuleert. Op het moment dat je het pakket binnen hebt heb je een bedenktijd van twee weken zolang deze ongeopend blijft gedurende deze tijd. Zonder kosten is dit pakket dan te retourneren als het voldoet aan de eisen door contact met de cliëntendienst op te nemen.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories

×